Haberfield House II

PROJECT BREIF

The owners of this beautiful period home situated in Haberfield had not long moved in and undertaken some cosmetic work when they engaged LWI.  They wanted guidance on furniture for a more formal sitting room at the front of the house as well as updating the master bedroom, entry and living space. We installed new window coverings in the majority of the house as well as some custom designed joinery and refurbished a number of pieces of art.

This home has some additional accommodation situated at the rear of the property which was turned into a space for guests, the kids to play and a second TV space for the family. Practical and timeless custom joinery was installed here as well as a gorgeous little kitchen to provide independence for guests when they stay.